Det blev pilla-naveln

I soffan alltså.

Långt in på förmiddagen tvekade jag fortfarande gällande huruvida jag skulle jobba i eftermiddag eller inte. Men någonstans en bit in i det där frisörbesöket kände jag att ledigheten var så otroligt härlig och såväl välbehövlig som välförtjänt, så det vann. Långpromenad och eventuellt citybesök fick också ge vika, för det där soffläget kändes under omständigheterna rätt. Och förstås ännu mera rätt i ruskvädret utanför.

20140409-153248.jpg
Hur ofta? Inte ofta! Top Model och Project Runway. Bara toppat med lite tvätt.

Morgonen däremot var jag lite mer aktiv, då jag var in till stan och gick på pressfrukost. Mer om det senare, men allra mest behållning var att hänga med Annika och göra lite catching up. Alldeles för lite ändå, vi hann inte ens prata om deras semester i Dubai. Och så hann jag prata lite med Milla också, ovanligt med vanliga kläder på istället för träningskläder, och detsamma med Linda som var där och inspekterade.

Klippingen då? Jomen så himla härligt. Det var länge sedan sist, lite planerat. Jag har älskat min korta frisyr men nu har jag haft den länge och vill förnya lite och är inte redo att gå ännu kortare. Istället har jag haft Sanna NIelsen lite som inspirationsbild. Jag inser att min längd inte är där än men några centimeter i nacken har det varit så det har funnits potential. Nu är jag någonstans på vägen men jag tror det kommer bli ett par lite jobbiga månader då jag är mittemellan frisyrer. I en icke-frisyr. Ajaj. Jag har inga centimeter kvar i nacken (för lite kortare ser längre ut? what, hurdå?) men å andra sidan är hela altet jämnare. Lite pottkänsla kanske om jag är hård mot mig själv. Vi får se hur det utvecklar sig… Om ett par centimeter är jag nästan där. Fräsch färg var dock grymt skönt. Liksom behandlinen i sig. Skalpmassage FTW!

20140409-153254.jpgJag hoppade för övrigt i en mjukisklänning och träningstajts hemma och ska bo i det hela dagen. SÅ skönt, lyllos mig!