Och idag då

Vi började med att sova läääänge (tack mina fantastiska föräldrar som varit här ända sedan i onsdags! Max grät krokodiltårar när han vinkat av er vid tåget...). Sedan åkte vi ut till Nacka för att visa just de där fina morföräldrarna nya hoodsen. Det grönskande och i mina ögon väldigt inbjudande villakvarteret. Längtan! Vårt hus var svårare att se. Det som var enormt synligt för någon månad sedan är nu inramat av total grönska och en fet syrenhäck gör att man knappt ser det alls från vägen längre. Något som idag kändes tråkigt men som jag förstås kommer uppskatta när vi hamnat på insidan av den i augusti.

Lek med kompisarna på torget, en sväng till de nygifta tu i Bromma, cykeltur, vallokal (såklart!), hämtmat från thaien och så ytterligare lek med kompisarna på innergården. Att bo i lägenhet är så socialt, och det är bara att släppa ut barnen så är de på en trygg, stängd innergård, har ett helt gäng kompisar och leker så otroligt bra. Kan det verkligen bli lika enkelt i hus? Ikväll var det både cykelrace, allmän lek och picknick med filt på gården här hemma.

Just ja, vi köpte ju en bil också. Fick en kvart över mellan det där övriga sådär så vi klämde in det. Typ. Henke sålde vår hastigt här i veckan (okej då vi hade pratat om att köpa oss något nyare ett tag men det gick fort från tanke till handling, lite för fort nästan) och vi saknade bil ungefär sekund ett utan.
Det blev en Audi A6 och nu hoppas vi att tyskarna levererar kvalitet som jag ändå tyckt de gjort med vår tidigare VW Passat. Diesel, automat osv (fråga inte, jag lär inte kunna svara men den är svart iallafall). Jag hoppas på att vi får plocka upp den imorgon, efter att den pimpats med kupé- och motorvärmare.

Mors dag också sägs det förresten. Det blev inte mycket firande av den i år! Henke mumlade på dansgolvet inatt att han kommit på en perfekt present – han ska köpa ett par arbetsbyxor åt mig. Haha, romantiken!

20140525-232352-84232019.jpg
Mamma åt dessa två. Roligt nästa jämt men sällan särskilt avkopplande