Torsdagsfredag

Så blev det en torsdagsfredag igen! Helgdag och ledigt imorgon fredag dvs, nationaldag den här gången. Dessutom halvdag idag insåg jag så sent som igår eftermiddag. Ett avbokat möte och jag gjorde som min arbetsgivare bestämt och lämnade jobbet runt lunch- tack för den!

Mina nyvunna timmar ägnade jag åt en hel massa surr kring en av mina hobbys (det du läser nu) och en hel massa annat med Clara. Hon är i min värld ungefär världsbäst i att lyfta tungt. Min värld inkluderar inte bodybuilders och sånt men väldigt stark inifrån och ut är vad hon är. Så i ren inspiration inledde jag sedan mitt gympass med (nästan) maxade marklyft. Nej, inte dumdristigt jag-skadar-mig-tungt utan bra-teknik-i-5-reps-tungt för en nybörjare som mig men ändå. Power.
Ett kvalitativt pass fick ta sin tid (lyxigt!) och sedan packades bil, hämtades barn och inväntades man och nu har vi anlänt de småländska skogarna och mina svärföräldrar.

Det firar vi in med att testa ett fräscht vitt vin jag fick hem i vid förra veckan – Petit Faiblesse. Finaste etiketten på ett lite svagare franskt vin som passar perfekt som snackis-vin på sommaren. Lavendel och macrones gjorde känslan komplett så vinets inriktning förstår ni nog av det. Gott och stunden ska vi absolut njuta!

Ha en fin helg hörrni!

20140605-205908-75548440.jpg

20140605-205907-75547196.jpg

20140605-205909-75549574.jpg

Följ mig!

Mer läsning...
lisa stockholm tak
Asian Post office, Misshumashu, Pharmarium och plankstek i Gamla stan