Att våga bjuda på korv

I förra veckan klev jag rejält ur bekvämlighetszonen en kväll. Inte träningsrelaterat, nejnej, utan matrelaterat. Jag bjöd helt enkelt våra gäster på korv med bröd.

Konstigt. Oväntat. Ovärdigt?

Men det blev lite så, att med alla besök som varit förbi och alla måltider man pysslat med hela sommaren (sa jag välkommen vardag – med lunch åt hela familjen på olika håll?) så kände jag att – Jo. Man kan faktiskt bjuda på det. Så det gjorde vi.

Jag tror inte att vi skrämt iväg de här vännerna för all framtid, för det är nog inte (bara) maten de gillar med att vara med oss. Och förresten så var det ju ändå rätt så rejält gott. Korv alltså. Underskattat. Våga bjuda på det.

20140811-223917-81557153.jpg

20140811-223915-81555504.jpg
Riktigt grymma korvar säljer de på Ica Maxi, ”Taylor & Jones” som också har en restaurang i Hornstull. Testa! Till barnen (och okej, vissa vuxna…) gillar jag Icas egna grillkorv som har 75% kötthalt. Bra för att vara sådan korv!