Reseinspo: Om tjejresor

Jag hämtades på Arlanda i eftermiddags av min fina familj, med trött blick men varmt hjärta. Att ha många vänner i sitt liv är en gåva jag uppskattar och vårdar ömt. Jag är så otroligt glad att jag har mina fina ”hemma”-vänner. Det är inte de jag vuxit upp med (med undantag av en som är min äldsta vän) utan vi blev Vi runt gymnasiet (med tillskott genom åren). Denna resa 15 starka, coola, mjuka, smarta, fina, roliga, härliga vänner.

IMG_5193.JPG

IMG_5119.PNG

Det är inte en självklarhet att ta semesterdagar och pengar till att resa med sina vänner, inte minst i tider då man har små eller halvstora barn (mellan 0-12 är våra 23 barn om jag räknat rätt). Jag kan dock säga att det är värt det! Att prioritera kvalitetstid med sina vänner gör en gladare och lyckligare, så är det bara.

Vi sparar 300:- i månaden och åker med 1,5 års mellanrum. 18 månaders sparande ger 5400 kronor per person och eftersom vi letar destination inte bara efter de ställen vi helst vill till utan också med hänsyn till prisvärda biljetter och prisläge på destinationen gör att det räcker ganska långt. Till flyg, boende och lite middagar och taxiresor ungefär. Vi åker långhelger vilket betyder två dagars semester om man inte lyckas lägga det vid röda dagar vilket vi försöker med de år då resan ligger på våren. Så gör vi så att alla med lite planering kan följa med, trots att vi har olika förutsättningar både sett till jobb, inkomster och familjesituation.

IMG_5196.JPG

Så ja. Det är bara så värt och jag är så himla nöjd efter vår otroligt härliga helg i Palma. Om Palma kommer fler inlägg – jag kan redogöra för restauranger, beachclubar, nattklubbar, sightseeing, stränder och annat – så det ska jag såklart göra så ni kan ta tips om detta grymma resmål!

IMG_5195.JPG

Tack fina fina vänner! Ni är bäst!

IMG_5020.PNG

Våra fina armband överraskade L med – och de kommer från Miomolly där man kan hitta jättemycket fint och välja egen text/namn på många av sakerna.