På Floridas vägar i en röd Mustang

Visst var det härligt att susa genom Floridas vägar i en fantastisk, röd Mustang. Med vinden ofta susande i håret (inte fullt lika ofta som det hade varit om vi inte haft barn i baksätet), i total känsla av amerikansk roadtrip. En upplevelse!

IMG_6191.JPG

IMG_6194.JPG

IMG_6192.JPG
Kolla skylten till höger – här börjar Highway 1 (Key West)

IMG_6306.JPG

IMG_6304.JPG
Längs Ocean Drive, Miami South beach

IMG_6305.JPG
Nöjd passagerare. Good enough.

Vi hyrde bilen via Sixt, och var väldigt nöjda. Bra pris (ja, faktiskt 450 $ för våra 6 dygn med alla försäkringar, mil, vägtulls-pass, gps, vägassistans etc), trevlig personal och effektiv shuttle och gratis mackor från en foodtruck vid återlämnadet var en trevlig liten bonus. Skillnaden från biluthyrning i Italien (läs: Pisa) – oceaner ifrån. Det här gör vi om fler gånger!

IMG_6169.JPG

Ps. Fortkörningsboten är betald med hjälp av grymmaste receptionisten på South Sea. Åker man till USA i jobb regelbundet chansar man inte med sånt. Och visst är det i efterhand lite kul att ha en ”pull over please” i CVt. Lite.