legorobot

Legorobot: Max fyller upp ”sök” – aka google

Mina barn är, förstås, av internet, youtube och google-generationen. Det är vardagsmat för dem att fråga om saker ska ut på instagram (eller bloggen), och något av det roligaste de vet är att googla efter saker. ”Det finns på ”sök”!” konstaterar de ofta, och ”sök” är ju då alltså sådant som finns på Internet. De har ju sökt och hittat det. Logiskt.

Numera vill de också lägga ut saker själva, och idag har Max vädjat och bett om att en av hans byggda legofigurer ska ut på ”sök”, så att man hittar den om man söker på ”legorobot”. Som den bloggande mamma jag är så kunde jag ju till slut ge med mig. Har han tur kanske den dyker upp på ordet legorobot?

Fast, det här inlägget, som en 5,5-årig Max ligger bakom får förstås bakåtdateras några år eller så. Följer man bloggen på Bloglovin’ dyker det dock förstås upp i flödet. Ni får ta det den här gången helt enkelt. En mammas plikt, osv.

Här är Max alster – en legorobot, tydligen

legorobot