En lång trettondag på egen hand

Den blev helt klart att kännas riktigt lång den här dagen. Jag sov ut, njöt länge av morgonkaffet och sedan åkte jag till Hellas för lite skridskor. Först spenderade jag dock en timme på att leta efter mina långfärdsskridskor men misslyckades… men de vanliga skridskorna funkade de också.

Isen var verkligen helt perfekt! Knalligt svart och spegelblank, utan minsta spricka eller skråma.

IMG_7596

Det var riktigt mycket folk som njöt av isarna, men innanför sjöns motorväg var isen orörd och jag plöjde skär. Grymt.

IMG_7598

Mina skär.

Jag har sagt det förr men måste säga det igen. Om någon går i funderingar att köpa skridskor för att kunna åka lite ibland, med barnen och så, så är det verkligen inte fel att köpa pjäxvarianten. Dvs, mina ser ut som barnpjäxor eller längdskidspjäxor ungefär. De sitter hur bra som helst och är varma och bekväma. En hit!

IMG_7601

Jag nöjde mig med tre varv och närmare 40 minuters åkning och kände mig mer än nöjd med mitt val att inte åka till SATS idag utan ge mig själv upplevelsebaserad träning istället. Eller helt enkelt njutning för kropp och själ.

Efter lite allmänt fix och hemmafix åkte jag in till stan och strosade runt. Tog god tid på mig att kolla runt i favoritaffärerna. Reashoppade lite på COS.

Sen gled jag in och tog en eftermiddagsbio. Jag går enormt sällan på bio, när jag och Henke har barnvakt föredrar vi att äta god mat och prata med varandra så det blir liksom aldrig av. Micke & Veronica var lagom underhållning men sådana där komedier med mycket inslag av skämskudde är inte riktigt min grej.

IMG_7609

Ja ni, så mycket hinner man med när man är ledig själv en dag. Dessutom hinner man med att kolla ännu mer Orange is the New Black och äta ytterligare favoritmat.

IMG_7610Grönsaker med dipp (och kycklingklubba) igår, halloumi med massa smarrigheter idag.

Följ mig!

Mer läsning...
tåg från soller till palma apelsintåget ferrocarril-21
Tåg mellan Palma och Soller; apelsintåget / Ferrocarrir de Soller