Tezekuri i ny skepnad

Jag och ett par kompisar har världens bästa rutin som innefattar att vi ses vardagskvällar och kör ett träningspass ihop och sedan går vi och käkar middag. Det är en riktig win-win och sådan energiboost. Vi försöker få till en kväll varannan vecka och har gjort så i flera år.

Vi varierar mellan olika SATS-center (och har även gästspelat på Rosa skrot och i Crossfit-boxar) men numera landar vi oftast på söder eller strax söder om söder. Sedan SATS Sjöstaden öppnade för ett år sedan är vi ofta där. Det ligger bra från allas jobb och hem, och då känns det smidigt.

Bästa matstället för oss då är Tezekuri – en av Stockholms absolut bästa sushiställen och ser man dessutom till priset så ligger stället i topp för mig. Visst kan man gå på Ljunggrens istället – det gör vi ibland – men det är ju ungefär 30% dyrare men 0% godare. Däremot har Tezekuri varit lite tråkigt att sitta på.

Men inte nu längre! Sedan mindre än en vecka har man öppnat med nyfixade lokaler. Nu är det betydligt trevligare och mer som en restaurang snarare än ett uthämtningsställe med några bord och stolar.

IMG_7617 IMG_7616IMG_7614

Sushin var förstås också precis lika grym som vanligt.

IMG_7612

IMG_7613

En riktigt god nyhet, med andra ord. Undrar om vi blir ännu sämre att variera oss nu..? Det kan man misstänka. 🙂