Framme, smarta bilstolar och Jensens Böfhaus

Den fortsatta resan gick finfint. De är stabila, de här ungarna.

Hyfsat många leenden har de fått på vägen, inte minst när de fokuserat gått hand i hand med sina smarta bilstolar som ryggsäckar bak, Stella med rullväskan och Max med mig i handen – lite som en bred karavan.

Bilstolarna har fått kommentarer både idag under resan och på instagram, och jag har tidigare skrivit närmare om dem. De heter SitSac och jag har köpt dem för ynka 250kr på M by Mekonomen. Så billigt kan man nog inte räkna med att få tag i dem, men att jämföra priser online kan vara mycket värt.
Här har jag skrivit omSitSac tidigare: https://letsgoexplore.se/2014/03/03/ett-par-bilstolstips-pa-resan-och-framatvant/

Och även här i en jämförelse med uppblåsbara Bubblebum: https://letsgoexplore.se/2013/09/12/barn-i-bil-pa-resan-bubblebum-och-sitsac/

 Barnen som är vana vid att nya länder på resa är annorlunda Oh-ade och Ah-ade över allt från bussar till reklamskyltar och hus, utan paralleller till Stockholm som ju är rätt likt… “As-coolt!” tyckte Max – joråsåatt. Deras inställning till resor är det iallafall inget fel på.

Vid halv 9 kom Henke och vi gick för en sen middag. Jensens Böfhaus huserar i huset bredvid vårt hotell First hotel Mayfair. Enkelt och barnvänligt är det verkligen, men nej – det är vårt andra besök på Jensens och vi är inte imponerade av något annat än pysselböckerna till barnen. Och möjligen barnens glass-efterrätt.

Nu kryper vi ner i lilla trebäddsrummets sängar (än lyckas vi sälja in ett barn i vår säng och slipper dubbla rum) och laddar för morgondagen. Over and out!

 
 

 1. Nä, Jensens får inte många pluspoäng här heller och känns mest som en slabbig version av något bättre. Men det är mat som inte är McDonalds. Betydligt hellre att jag väljer O’Learys om det är den typen av mat man är ute efter.

  Och ja, SitSacen är ju toppen! Vi har faktiskt inte haft med på resa innan, men i sommar får den ju följa med till Mallorca helt enkelt eftersom A behöver något att sitta på i bilen.

  1. Nej, faktiskt… Inte bra. Vi åt kött där i vintras var det (och jag tänkte recensera på bloggen.. men kunde inte tipsa och visste inte riktigt vad jag skulle skriva), och nu åt vi burgare och ribs men näe. Det enda som gladde mig var att jag kunde köpa en grönsaksbuffe för 50 kr extra, det gillade jag efter en dag med bara sushi och snacks. 🙂
   Håller med, O’learys kan vara helt ok och många ställen gör bra t.ex burgare vilket jag verkligen kan gilla.

   Superbra med SitSacen tycker jag. När vi flyger kör vi med ryggsäckarna på också, men nu var det smidigare att ha övrig packning i kabinväska (ugglan).

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ mig!

Mer läsning...
Clarion Collection hotell Tapetfabriken, Sickla – en hotellnyhet i Stockholm (Nacka)