Framme, smarta bilstolar och Jensens Böfhaus

Den fortsatta resan gick finfint. De är stabila, de här ungarna.

Hyfsat många leenden har de fått på vägen, inte minst när de fokuserat gått hand i hand med sina smarta bilstolar som ryggsäckar bak, Stella med rullväskan och Max med mig i handen – lite som en bred karavan.

Bilstolarna har fått kommentarer både idag under resan och på instagram, och jag har tidigare skrivit närmare om dem. De heter SitSac och jag har köpt dem för ynka 250kr på M by Mekonomen. Så billigt kan man nog inte räkna med att få tag i dem, men att jämföra priser online kan vara mycket värt.
Här har jag skrivit omSitSac tidigare: http://letsgoexplore.se/2014/03/03/ett-par-bilstolstips-pa-resan-och-framatvant/

Och även här i en jämförelse med uppblåsbara Bubblebum: http://letsgoexplore.se/2013/09/12/barn-i-bil-pa-resan-bubblebum-och-sitsac/

 Barnen som är vana vid att nya länder på resa är annorlunda Oh-ade och Ah-ade över allt från bussar till reklamskyltar och hus, utan paralleller till Stockholm som ju är rätt likt… ”As-coolt!” tyckte Max – joråsåatt. Deras inställning till resor är det iallafall inget fel på.

Vid halv 9 kom Henke och vi gick för en sen middag. Jensens Böfhaus huserar i huset bredvid vårt hotell First hotel Mayfair. Enkelt och barnvänligt är det verkligen, men nej – det är vårt andra besök på Jensens och vi är inte imponerade av något annat än pysselböckerna till barnen. Och möjligen barnens glass-efterrätt.

Nu kryper vi ner i lilla trebäddsrummets sängar (än lyckas vi sälja in ett barn i vår säng och slipper dubbla rum) och laddar för morgondagen. Over and out!