En dag på Legoland

Klockan är 20.30 och för tio minuter sedan sa min man skarpt till mig; ”Lisa, du får ärligt talat inte somna än, klockan är bara drygt 8!” Potentialen att råka slå ihop de gröna kändes med andra ord stor, för vi har haft en riktig heldag idag. Sedan en stund snarkar dock Henke och Max ikapp… Så mycket för den tydliga uppmaningen till mig!

Vi åt en tidig frukost och åkte från Köpenhamn vid halv 9 imorse. 2,5 timme senare var vi i Billund och strax därpå incheckade och redo att ge oss på Legoland.

Med andra ord blev det en dag i nöjesparken som sträckte sig från tidig lunch till 18 (då åkattraktionerna stängde, 20 stängde själva parken). Vi har kollat fantastiska legobyggen och åkt hur många roliga attraktioner som helst. Det är otroligt stort, Legoland – och verkligen drömmen för barn (och lite även för vuxna). En massa tips och annat kommer förstås att komma på bloggen, men nu tänker jag göra som resten av min familj och sova. Imorgon tänker vi nämligen maxa med både LaLandia och Legoland på en och samma dag. Så kan man göra när man har resort-pass, toppen!