Hej vardag och kokoskvarg

Jobb idag då, som sagt. Det var rejält ovant att ha klockan på ringning och gå upp tidigt. Den här sommaren går nog till historien som den med mest sömn ungefär någonsin, vi har sällan vaknat före 9.30 och knapp somnat efter halv 1-1. Omställningen! 

Förutom det var det bästa sommarvädret idag, och hemma på kajen trängdes lediga soldyrkare i badkläder med jobbande personer i långbyxor och skjorta. 

  
Jag hör till de som vanligtvis gillar vardagens återkomst och nästan längtar efter hösten – min favoritårstid, men det gäller inte i år när utesittarkvällarna kan räknas på en hand. Jag behöver många sådana innan det blir höst, så jag kommer hävda bestämt att augusti är en utmärkt sommarmånad som kräver grillat eller kräftor mest varje kväll vare sig man jobbar eller är ledig.

Fast sånt här gillar jag – att säkra fina rutiner på jobbet, som i mitt fall frukost och mellis. I sommar har jag äntligen hittat en kvarg jag kan äta nästan helt utan kväljningar och som jag tycker smakar gott utan att det behöver trixas med avancerade blandningar. Kokos från Lindahls! Har ni testat den? Gillar du?