Café (frukost) Stockholm; Pom & Flora, Stockholm

Frukostdejt med vänner kan vara ett sätt att lyckas ses när tiden i övrigt är knapp. Jag gillar som de flesta andra hotellfrukostar, men de kan ibland kännas lite för mycket och caféer med gedigen frukostmeny är mer lagom.

Pom & Flora på Bondegatan på Söder i Stockholm är ett sådant ställe. Man ser redan utifrån hur mysigt och ombonat det är.

IMG_4445.JPG

Frukostmenyn består av frukostpaket med allt från hembakade scones till olika typer av chiapuddingar och smoothies, så det täcker hela spektrat från ”super food” till enbart njutning för gommen. Allt är av toppenkvalitet och serveras med kärlek.
  

Trendfaktorn är hög men ändå så är det mest bara avslappnat och riktigt mysigt.

Lägg namnet på minnet – det är ett riktigt bra ställe för fika eller allra helst frukost, i Söders allra härligaste kvarter.