En lyxig onsdagsförmiddag

Jag börjar så sakteliga inse att det nu kommit till en punkt då jag måste ge ett tecken någonstans för att inte folk (som i familj och vänner, och kanske någon bloggläsare?) ska gå omkring och undra varför jag inte synts till på blogg eller instagram egentligen. Lite smått stressande det där, och sanningen är att jag oftast själv vaknar med lite besvikelse att jag inte haft några känningar eller rört en fena på 7 timmar eller så. Det är visserligen skönt, för såhär bra ska man väl inte kunna sova när man är i vecka 40 va? Tack, tack. Vi bunkrar och låtsas att kroppen kan lagra sömn i förväg.
Det finns väl förstås inga garantier för att det kommer starta på natten, men med två förlossningar som gjort just det i bagagen så är det klart att det ligger nära till hands att tro det.

Imorse gick jag upp rätt tidigt för att åka in till stan och äta finfrukost. Det var på Urban Deli – Södermalmsfavoriten som nu öppat på sitt tredje ställe; Sveavägen. Precis som på Nytorget och i Sickla bjuder Urban deli på härliga lokaler med trevlig inramning såväl som meny, och Sveavägsvarianten var stor och rymlig och helt klart ett härligt ställe för allt från frukost till sen middag och barhäng.

Efter frukosten gick jag genom stan till Kungsholmen, där jag fått en sista-minuten-tid för ansiktsbehandling på mitt favoritställe International beauty school. Det finns vissa fördelar med att vara ledig och ha en bebis som trivs lite extra bra i magen och inte vill komma ut i förtid. Som att man kan nappa på ett erbjudande med några timmars varsel och få ansiktsbehandling inklusive fransfärg med ompyssling i dryga 2 timmar för 450 kr. Klart värt.

Förutom en allmänt lyxig förmiddag fick jag njuta av en väldigt vacker förmiddag i stan, med en sol som kämpade sig upp och med nåder nådde över hustaken. Fina Stockholm!

Följ mig!

Mer läsning...
5 fredagstankar om podd, höstlov, Halloween, Åre-ranten och renovering-inredning