Vacker decemberpromenad i hemmakvarteren

Kylan har äntligen kommit till Stockholm. Minus 5 är verkligen den perfekta vintertemperaturen, som ger underbar luft och ett frostigt, vintrigt skimmer över landskapet. Jag älskar det! Det verkar som att jag får passa på att njuta i början av veckan, för fram emot helgen väntas blidvädret komma tillbaka igen.

Jag vill verkligen komma ut på dagliga långpromenader, men börjar komma ihåg hur det kan vara med bebisar. Det gäller att ta chansen när man har den för helt plötsligt försvinner tid i långamningar och blöjbyten. Eller som idag ännu bättre visserligen – en liten som började fyra av leenden så då tar det ju många timmar att bara sitta och försöka locka fram dem. Vi fick till slut en 70-minuterspromenad men inte förrän på tidig eftermiddag när det redan började skymma. Idag gick vi rundan längs vattnet i Saltsjö Duvnäs. Riktigt vackert!

Henke har åkt på jobbresa så imorse var det betydligt mer fix än vanligt och avfärd hemifrån före 8. Det gick bra det med, men det gäller att hålla humör och plan vilket inte är min starkaste sida på morgonen. Ikväll får det bli fullt fokus på att ha en mysig kväll hemma, så med det sagt är det dags att mata Meja lite förebyggande så vi får en smidig hämtning.

Följ mig!

Mer läsning...
Bohuslän barn sverige
De svenska trendorden sommaren och semestern 2019