Hit the road!

Som medlem av vår familj måste man vara en stabil bilåkare. Klara att plöja mil efter mil utan att klaga nämnvärt. Så det är väl inte mer än rätt att en 3,5 vecka gammal lillasyster gör premiär på en längre sträcka? Sen att så små bebisar mest sover och därmed inte alls befinner sig i den utmanande bilåkaråldern ignorerar vi för nu. 

Att packa in hela ligan i bilen förresten… Det har varit lite en målbild det också. Storfamiljen! Älskar’t! Om vi skulle behöva en större bil? Ja, egentligen… Men jag tänker mer på nästa resa som investering än på en bil. Att lägga pengar på en bil känns betydligt tråkigare och mindre värt, hur många mil vi än gör om året! Så det är så jag spenderat merparten av resan – surfat resor. Jag har precis hur många uppslag som helst för en härlig senvinter-resa! Hoppas något blir av. 

  Meja åkte bak med syskonen – så himla skönt! Men hur länge det funkar är såklart en tidsfråga.

Meja klarade premiärresan till Småland galant. Det blev dock ett matstopp för alla på vägen istället för i farten som vi föredrar, McDonalds efter halva vägen, och ytterligare ett snabbstopp för lite extra mat åt Meja 10 minuter från målet men efter 5 timmar är vi nu framme och jag tycker att premiären får godkänt. 

  Blöjbyte i (stillastående) bil – inga konstigheter.