Träning (light) i Dubai marina och the walk

Efter en heldag vid poolen (på systerhotellet JA jebel beach) ville barnen leka lite på barnklubben och vi röra på oss lite så vi drog på oss träningskläder och tog en snabb promenad. Dubai marina är egentligen inte bara ett område med en strand utan just en marina med en konstgjord (vad annars?) kanal där yachterna ligger tätt. Det är breda och härliga trottoarer i nice inramning och som gjort inte bara för kvällshäng på någon av alla schyssta restauranger utan också för en träningspromenad. Eller ännu hellre en löptur, förstås. Jag är inte där postgravidmässigt ännu även om det rycker i joggingtårna, men Henke fick känsla och lämnade vår promenad och sprang istället. Det gjorde han rätt i. 7 km ska promenaden runt marinan vara men jag är lite osäker på exakt hur man räknar då och vilka vägar som ingår. Jag gick iallafall snabbt i en timme och hann inte runt hela utan gick en bra bit bort, över en bro och tillbaka längs strandpromenaden. 

   
    
  

Likt Venice beach i LA så finns även här en ”muscle beach”. Min löpare till man stretchade utanför. Symboliskt, kanske?

  

Så ja. Nu njuter jag som badvakt post träning (light) medan solen går ner över de aldrig sinande byggena.