”Ubåt i solnedgång” – om en ubåt i Bergen (och solnedgången)

”Ubåt i solnedgång” – inte den vanligaste av mina fotorubriker direkt. Just därför måste jag lägga in det, för min förvåning var rätt stor när jag gick ut för att njuta solnedgången och istället såg just en ubåt i Bergen. Det var nog första gången i livet! Vilken det var och vad den gjorde i Bergen är dock väldigt oklart. Vet du?

ubåt i bergen (1 av 1)-3ubåt i bergen (1 av 1)

Apropå solnedgången, den utan ubåt (eller visserligen länge med en ubåt i horisonten vilket man kan se om man tittar riktigt noga), så var den helt underbar. Jag gick ut på den pir som går ut i mitten i Bergens hamn, mellan Bryggen och sidan mitt emot där båtarna går ut mot hav och fjordar, och satt på en bänk länge, länge och bara njöt.

solnedgång bergen (1 av 1)solnedgång bryggen (1 av 1)-2solnedgång bryggen (1 av 1)-4