Att resa till Stockholm – i Att resa-podden

Idag har vi publicerat ett rykande färskt avsnitt av Att resa-podden. Det är ett avsnitt som jag själv verkligen går igång på, för äntligen får jag djupdyka i ett ställe jag verkligen älskar – som egentligen är precis motsatsen till att resa. För Stockholm – det är hemma för mig. Jag är uppvuxen i Dalarna men flyttade till Stockholm för närmare 15 år sedan så på många sätt känns det mer som hemma än något annat ställe i hela världen. Jag älskar Stockholm och är så lycklig att jag får bo där och se såväl som uppleva staden i princip dagligen!

I avsnittet fokuserar vi på våra smultronställen i Stockholm inom lite olika områden, bortom turiststråken. Vi pratar om våra favoriter vad gäller ställen där man verkligen insuper Stockholms fantastiska atmosfär, ställen där man ser vår vackra stad allra bäst, takbarer, matställen och uteserveringar och kultur att njuta av och annat. Många av ställena och aktiviteterna vi tipsar om är dessutom rena gratisnöjen!

Så här lyssnar du:

img_9382.jpgIMG_2645.PNGsnapseed-21.jpgstockholm skyline (1 av 1)-2