När dagarna doftar vildhallon, tång och kärlek

Vi har haft fullt upp av semesterhärligheter den senaste tiden. Sommar och ledighet handlar mycket om umgänge för oss. Att passa på att träffa vänner runt om i landet, och både ha hela dagar och kvällar ihop såväl som att vakna för frukost tillsammans på morgonen. 

I fredags landade vi i Hestra, och på lördagen var det dags för bröllopsfest för att fira makarna L som gifte sig på en strand i Florida för ungefär halvåret sedan. Dagen låg således öppen, då bröllopet i sig redan avklarats, så vi hängde med de många tillresta kompisarna i stugbyn och runtom. Så kvällen då; den var lika magisk som enligt förhoppningar och förväntningar. Det var kärlek, glädje och fest i luften, och vi hade kul. Det var fjärde gången jag och Henke agerade toastmastrar ihop och det innebär förstås att kunna vara helt avslappnade i det och bara njuta av resan. Det var en otroligt rolig kväll rakt igenom, och jag slås som alltid av hur lyxigt det är att ha så fina vänner i sitt liv. Kärlek! 

På söndagskvällen rullade vi sedan vidare till västkusten och Stora höga utanför Stenungsund. Där samlades, som varje år, en annan del av våra kompisar – Borlängevännerna. Där Visby får ta emot besökare från huvudstaden för “stockholmsveckan” får Stora Höga stå värd för “Borlängeveckan”. Den senare är klart överlägsen. 

Hos vännerna, och med det menar jag en av mina allra närmaste vänner med familj, och inlånade grannhus spenderar inte mindre 6 familjer (oss och värdfamiljen inkluderat) veckan. Lägg på ytterligare några familjer som bor i Göteborg och vi är – många. Det varierar lite från dag till dag men igår kväll räknade vi till 15 vuxna och lika många barn tror jag. De var svårräknade. 

Så, dagarna är inte fyllda med värme i temperatur (även om vi kan hänga i lä på klipporna), men gott om värme i form av vänskap. Det är himla fint så. 

Fast, bilderna får vara lite anonyma – alla vill nog inte vara med kan jag tänka, och även för egen del kommer bloggen i andra eller ungefär lägsta hand. Jag har fullt upp att insupa de där dofterna rubriken berättar om. Vildhallon, tång och kärlek. 

Följ mig!

Mer läsning...
nalleklippan åre
Den (på riktigt) enkla picknickmaten