Idag har jag vaknat med total smärta i hela kroppen. Inget jag klagar över dock, då anledningen är att jag fick till ett superpass på SATS igår. Jag åkte dit på förmiddagen utan några stora förhoppningar, för Meja har inte varit på Minisats sedan före sommaren och då inte tillräckligt mycket för att vara bekant där – så att lämna henne på barnpassningen skulle kunna gå precis hur som helst. Dessutom i separationsfasålder och utan storasyskonen – ni förstår ju tveksamheten! 

Men, hon var hur nöjd som helst och jag körde järnet i 55 minuter. 

1. Uppvärmning: löpband 5 min

2. Intervaller löpband: 16 km/h, springa 10 sek – vila 10 – 20 – 20 osv upp till 60 sek där jag vände och gick neråt till 10 igen.

3. Cirkelpass helkropp;

Varv 1 = 45 sek jobb, 15 sek vila, 45 sek jobb, 15 sek vila, innan nästa övning.

Varv 2 = 45 sek jobb, 15 sek vila, vidare till nästa övning, hela blocket (alla 4 övningar) runt och så ett varv direkt med samma upplägg men 30 sek jobb, 15 sek vila.

Varv 3 = 30 sek jobb, 15 sek vila, vidare till nästa övning.

Övningar cirkel 1:

1 – Smal rodd med skivstång 3 reps, ner på stång och gör armhävningar 3 st, upp igen osv

2 – Step up på hög bräda

3 – Good mornings

4 – Knäböj med kettlebell

Övningar Cirkel 2:

1 – KB sving

2 – Sumo squats med KB

3 – Bred rodd med skivstång

4 – Axelpress

Ah, älskade träningsvärk! 


Peppen på fortsatt häng på Minisats – och för mig på gymmet med träning av den typ jag älskar mest (som ovan!) är stor. Nu kör vi hela hösten, tänker jag! 

Idag hänger jag på Stellas fotbollsskola och kollar matcher, och sedan blir det hem och svira om inför en kväll av bästa slag – jag ska ut på After work, middag och… ja vem vet hur det slutar? med två av mina allra bästa vänner varav en inrest från Västkusten. Peppen!

Följ mig!

Mer läsning...
vandra med barn nackareservatet
Påskhelgens avslutning – vårfix och arga vandringsbarn