Aftonbladet Out of office; Soloresor

Idag har det andra avsnittet jag medverkar i av Aftonbladet Out of office kommit ut. Och det är då jag inte ska berätta om allt jag tänker på, jag som dömer mig själv ganska hårt – som man själv har en förmåga att göra antar jag? utan bara säga att; Voilá – här är det. Avsnittet handlar om soloresor, dvs att resa ensam.

Vi har också utvecklat resonemanget, jag och Annika, i det avsnitt av Att resa-podden som vi klipper just nu. Det kommer ut på måndag, och i det berättar jag lite fler stories bakom det jag i avsnittet ovan kallar ”upplevelser” och ”utmaningar”. Tills dess kan ni lyssna på senaste avsnittet som handlar om Att resa smartare. I det pratar vi om alla våra bästa ”resehacks” – dvs sätt att göra resan såväl som hemkomsten från den bättre genom att vara lite smart på alla sätt och vis.

Så här lyssnar du:

att-resa-podden

Ni som följer mig vet att mitt resehack nummer ett är att beställa matvaror på nätet som anländer just när man kommit hem – så att vi i detta avsnitt sponsrades av Mathem passade extra bra.