Packningstips: Skrynkelfritt för den aktive resenären med IAMRUNBOX

I teorin känner jag mig som ett packningsproffs och kan lätt formulera mina bästa packningstips – men i praktiken; Not so much. Jag vet exakt vad jag ska packa och hur för att det ska ta minst plats och vara effektivt på alla sätt och vis, men när jag väl packar blir det ofta för mycket. Något annat jag har problem med är att skilja de lite snyggare sakerna från träningskläder och annat. Som när jag nyss packade för Marbella och skulle ha snygga klänningar i silkiga material till kvällarna men också allt från strandkläder till några uppsättningar för träning – för som ni vet är jag en stor förespråkare för balans på resan och springturism som ett sätt att få en win-win i upptäckarlust och motion. Det är verkligen en utmaning att få ner de snygga sakerna bland alla andra på ett sätt så att de håller formen tills dess att man kommer fram, och inte minst i en väska som är sådan jag älskar och alltid förespråkar – en mjuk, expanderbar rullväska.

Jag fick hem en ny produkt att testa för att avhjälpa kanske inte mitt problem med att packa i snäppet för många saker men iallafall att säkra formen på mina kläder under resan. IAMRUNBOX© är en liten klädesbox som väger väldigt lätt och är vattentålig, och just stor nog för att rymma en uppsättning kläder med tillbehör. Perfekt för de där kvällsoutfitsen på weekendresan!

packningstips

Ett annat perfekt användningsområde är om man till exempel springer eller som jag – transportcyklar – till jobbet. De små ryggsäckarna man har för att vara smidig under sin pendling är inte direkt designade för att hålla kläder snygga, men då är det perfekt att lägga kläderna i boxen innan man trycker ner den i ryggsäcken. Smart sporttillbehör!

packningstips
Jag tror att IAMRUNBOX© är en produkt som jag kommer att få svårt att ha ifred hemma… Henke reser ofta i jobbet med bara en natt på annan ort, och den här är ju verkligen både smidig och snygg att ha i portföljen med en ny uppsättning kläder. Från en ljusblå skjorta till en annan, i hans fall.

______________________________________________________________________
Inlägg i samarbete med Iamrunbox.

Följ mig!

Mer läsning...
Mat i Israel – israelisk mat med recept och reseinspiration