En kväll på Sheraton i inspirationens tecken

Den här kvällen alltså – jag saknar ord! Som jag nämnde i förra inlägget så skulle jag och Annika idag intervjua coola Aron Anderson till podden, och vi sågs på Sheraton Stockholm Hotel på förkvällen. Där hade vi fått tillgång till en svit för att spela in i – vilket vi tackar för! Det var verkligen helt otrolig inramning, med utsikt i flera väderstreck – över Riddarfjärden och mot Stadshuset. En riktig drömsvit!

sheraton-aron-att-resa-podden-5-av-7 sheraton-aron-att-resa-podden-6-av-7

Det var riktigt schysst att vi fick möjlighet att vara där, för bara det bästa känns gott nog åt en sådan gäst – för nog är Aron en riktig drömgäst till podden. Han har gjort resor som få ens vågar drömma om. En stor skillnad mellan vanliga människor och Aron är huvudsakligen att de flesta fokuserar på vad som är utmanande eller kan gå fel med något, medan Aron ser möjligheter i allt. För varje häftig upplevelse han målmedvetet skapar sig så inte bara njuter han, utan funderar också vidare på vad nästa spännande projekt kan tänkas vara. Arons nyfikenhet och upplevelselust har tagit honom upp på Kilimanjaro och Kebnekaises toppar, genom en svensk klassiker och simmandes över 37 kilometer Ålands hav och – nej, nu ska jag ju inte redan nu berätta om allt som vi pratade om i kvällens intervju. Ni får hålla er ett par veckor!

Förresten… ni vet det säkert redan, men nämnde jag att Aron är rullstolsbunden?

Med andra ord så pratade vi inte bara om resorna och äventyren, utan också inställningen att allt är möjligt. “Det handlar inte om vad du har för förutsättningar, det handlar om vad du gör med dem“, som Aron själv säger det. Som jag ser fram emot det färdiga avsnittet av detta!

sheraton-aron-att-resa-podden-1-av-7

Om två veckor publiceras avsnittet, och det är också då bara en vecka innan Arons avresa inför hans nästa äventyr – att ta sig fram till Sydpolen på längdskidor.

Det äventyret, på hela 69 mil, görs som mycket Aron gör i syfte att göra en insamling till Barncancerfonden – läs mer och bli månadsgivare här. Ja, nu direkt menar jag!

sheraton-aron-att-resa-podden-7-av-7

Det enda som var fel med kvällens intervju var att den tog slut för fort. Aron är en lika upptagen som populär man, så tyvärr kunde inte intervjun pågå i flera timmar även om det utan tvekan hade funnits underlag till det!

Nu är kvällen halvsen, och jag är ruggigt trött. Hög tid att krypa ner med andra ord, och det gör jag hemma i rummet bredvid alla barn. Att krypa ner i tystnad i dubbelsängen ovan kan jag med andra ord bara drömma om… En annan gång!

___________________________________________________________
 Avsnittet med Aron som gäst kommer ut om ett par veckor. Håll koll i bloggen, på podcastens hemsida och/eller på vår nystartade Facebook-sida ”Att resa”. Eller ännu hellre, prenumerera på podcasten i din podcast-app!

Följ mig!

Mer läsning...
höst stockholm
Miljonen, fjället och familjen