Att ha en fin helg och barnfritt dygn; Tolv arena och beyond

Oj hörrni – det blev väldigt tyst här ett tag. Jag har helt enkelt haft mycket för mig, och datorn har varit stängd sedan i fredags morse. Helt rätt prioritering, förstås!

Vi inledde helgen med en lugn hemmakväll i fredags, och efter några timmar i snön på lördagsförmiddagen åkte jag och Henke sedan hemifrån och lämnade hela barnaskaran hemma med bästa sortens barnvakter (snälla föräldrar – så tacksamma!). Vi mötte upp våra kompisar vid badmintonstadion i Skanstull för att där ge oss på gren 1 av flera i en många timmar lång femkamp. Alltså – det var så sjukt kul. Som jag saknar bollar i mitt liv! Det är ju det här som är grejen, alltså. Fantastisk träning medan man har roligt på riktigt. Det finns inget i gym, löpning eller utomhusträning som någonsin kommer att kunna mäta sig med bollsporter. Jag älskar det!

img_9787.jpg

Efter en dusch tog vi oss sedan söder om söder för att checka in på hotell, och sedan fortsatte femkampen på Tolv arena, som är det stora aktivitetskomplexet under Tele2. Det finns så otroligt mycket roligt att göra där, och folk har verkligen hittat dit numera – det var otroligt mycket drag igår, med folk mest överallt.

Vi körde shuffleboard, vilket bara var så sjukt kul. Att något egentligen så simpelt kan vara så roligt och spännande. Spännande? Ja, alltså – det är ju viktigt att vinna.

snapseed-59.jpg

Sedan körde vi skytte och baseball. Det första låter ju förstås mer tufft och hårt än det andra, men det är ungefär exakt tvärtom. Skyttet var rätt svårt och de där rörliga djuren på skärmen klarade sig rätt bra undan från oss får erkännas, men ännu svårare var baseball. De stenhårda gummibollarna flög i en galen hastighet och var i princip omöjliga att träffa. Det var tur att vi inte träffades själva – det hade blivit enorma blåmärken av det, misstänker jag. Samtidigt var det otroligt kul, och vi garvade lika mycket åt oss själva som varandra. Kärlek!

snapseed-58.jpg img_9792.jpg

Efter att ha snyggat till oss åkte vi vidare till Söder och käkade thaimat på gamla klassikern Koh Phangan. Det håller fortfarande, det stället – och längtan till Thailand blir helt enorm av att vara där. Det är ju precis sådär det känns i Thailand. Är Bali en så bra idé? upprepade vi gång på gång. Thailand är ju så ljuvligt! Vännerna tänkte ungefär samma, men då med Thailand som möjligt substitut USA som är deras stora kärlek i resväg. Resmål och vad som drar mest på ett ställe – det är diskussioner som gillas!

snapseed-61.jpg

När stället för sista grenen, boulestället Ugglan – som även har ett gäng darttavlor vilket vi hade sikte på – visade sig vara fullt begav vi oss tillbaka till hotellet istället. Fast, klockan var runt midnatt när vi la oss så det var väl okej ändå – och den där ostörda hotellsömnen lockade verkligen enormt. Quality hotel Globen imponerar inte med någon mysig småskalighet direkt, men som sagt – ostörd sömn på hotell är inget annat än världsklass för småbarnsföräldrar som oss alla fyra.

snapseed-60.jpg

Vi skiljdes åt efter en rejäl frukost – otroligt nöjda efter ett fantastiskt roligt barnfritt dygn, med kvalitativt kompisumgänge och roliga aktiviteter. Sådant här borde man unna sig oftare (fast alltså – allra mest tackar vi makarna L för detta fantastiska dygn!). Det finns ju så otroligt mycket roligt att göra om man anstränger sig lite med bokningar och annat. Note to self.

Sedan? En fullspäckad söndag med handbollssammandrag och firande av fars dag. Tack livet för en fin helg, igen!

snapseed-57.jpg

(PS – Jag vann femkampen. Måste bara tillägga det, ödmjukt (not). Haha!)

Följ mig!

Mer läsning...
Höstdrömmarna