Godkväll (och godmorgon) London!

London – så ses vi igen, och så härligt det känns!

London är kanske inte min absoluta favoritstad av alla härliga storstäder i världen, men samtidigt så är det en stad som jag tycker mer om för varje gång jag kommer till den. När det nu är andra gången jag kommer på just det sätt jag gjorde igår – för att ansluta Henke i hans arbetshoods  – så var känslan lite extra bekant. Verkligen sådär som att vi möts igen och jag känner mig lite hemma ändå. Eller, inte hemma alltså – men bekant. Och jag gillar det.

Så ja – vi landade igår på Heathrow på förkvällen, tog snabbtåget till Paddington station – som är så mäktig och ger känslan bara av att stiga in på perrongen – och sedan snirklade vi oss med vår black cab genom Londons gator mot området vid St Pauls Cathedral och checkade in på hotellet.

Vi lämnade väskorna och gick ut och landade, precis som senast, på indiern just bredvid. Så gott, så mysigt och efter en kort avslutning på en pub kröp vi sedan ned under riktigt fluffiga täcken för en ostörd natts sömn.

Och så har jag vaknat till min födelsedag! Planerna för den har ni ju redan hört, och jag har inlett med frukost på Joe & the juice med Henke, och ska nu fortsätta dagen enligt plan.

Följ mig!

Mer läsning...
En weekend längre bort – tips på 5 härliga städer