För några veckor sedan var jag och några fler resebloggare inbjudna att testa brunch på Hobo hotel. Hobo hotel är ett nytt hotell på Brunkebergstorg, ett kvarter bakom Sergels torg kan man säga, och det är ett snyggt och coolt hotell som andas design rakt igenom. Ett ställe man vill hänga på utöver att bo, känns det som, och att det inte bara är hotellrum utan också restaurang, barer, café, en scen mm där talar också för det. Högst upp i Hobo hotel hittat man restaurangen och takbaren TAK (som jag tidigare recenserat här), som hotellet delar med At Six.
Brunch på Hobo hotel
När vi besökte Hobo hotel var det riktigt härligt väder, så vi slog oss ner på uteserveringen i solen. Brunchen på Hobo hotel serveras på lördagar och består av en meny med brunchrätter som känns som ”mellanrätter”. Det är fokus på hållbarhet och mycket grönsaker och vegetariskt i utbudet, och själv tilltalades jag av allt från äggröra med bacon eller lax till råbiff och räksmörgås. Det är inte billigt, men otroligt gott – och jag som valde räksmörgåsen med bränd avokado var otroligt nöjd. Det var så gott! På bordet trängdes också allt från färskpressad juice och cappuccino (jag) till öl och bloody mary (inte jag). Ett lyxigt lördagsställe med riktigt bra brunch, med andra ord.