Snart vankas julfest med jobbet. Kul, även om det inte lär bli senaste kvällen för mig. Tur att vi har många som kan dra stanna-längst-och-dansa-lasset. Tills jag gör comeback på den fronten om några månader 😉 (can’t wait).
På förra årets julfest vill jag minnas att jag tog ett mycket moget beslut att åka hem när Caféet stängde dock. Vid 04. Nära 06-ställe-fortsättning skjuter ingen hare. Eller nåt.

Lite svårt med klädsel får jag dock säga. Om än bättre än sist på jobbfest höggravid – med Stella i varmaste sommar -08 värme. Svart och påklädd vintervariant är betydligt bättre än slinkiga material och ljusa färger som sommarfest uppmanar till. Heja vintergravid! Vinner matchen mot sommargravid i alla kategorier.

klänning icke-gravvo från Kappahl (känns fortfarande konstigt att säga det namnet i samma mening som mina kläder nämns). Uggs. I packningen (crumpler bag) väntar Vagabond-stövletter. Som jag kanske inte ens tar fram – det beror på vart festen blir att äga rum (först månadsmöte). Rött nagellack OPI.