Reseinspo

Let’s Go Explore – en värld av reseinspo

Jag älskar att resa – och att dokumentera mina resor, upplevelser och känslor i bild och text. Bakom mig har jag drygt 45 länder, men att jaga länder är inget självändamål. Jag har många favoriter jag gärna återkommer till, och njuter av upplevelser även på nära håll.

Så vad kan du förvänta dig här? Äkta stories från hela världen. Bortom polerad yta, i allmän familjerealism – men med mycket energi och en positiv inställning till livet som grund. Tidigare hette bloggen livet från den ljusa sidan och det är lite så. Jag är lite så. På många sätt tror jag att den inställningen till livet byggts upp just under mina resor. Resor ger insikter, perspektiv – och fyller livet med extra härligt innehåll. Jag ser det vackra i det mesta, och har lättare att känna känslorna av upplevelserna än skavet från sådant som kan vara jobbigare.

Den här bloggen drivs av passion. Lite såhär.

reseinspo
Resorna spänner från långväga resor med hela familjen – de ni ser ovan – till maxade weekendresor som bara vuxen. Henke är min man och barnligan består av Stella född -08, Max -10 och Meja -15. Hyfsat gäng att dra med sig! Som tur är har de ärvt sina föräldrars nyfikenhet på världen.
Fast sedan är det såklart härligt att ibland få möjligheten att lyxa med helger med bara maken eller tjejkompisarna också och sippa champagne snarare än att släpa pixiböcker och vällingflaskor över hela jorden och lite till. Omväxling förnöjer.

Reseinspo; Under kategorin Reseinspo hittar du resereportage, tips och reseinspiration, och vill du hitta resor inom olika typer av kategorier så klicka dig fram genom ”tema” i menyn.

Resor; Vill du hellre läsa om resor utifrån olika länder och fokusera på destinationen, så hittar du inlägg från många  av länderna/ställena jag besökt de senaste åren, kategoriserade på världsdel och land under Resor – Länder i menyn ovan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”9″ style=”load-more” items_per_page=”9″ btn_color=”default” grid_id=”vc_gid:1520065226141-dbafd202c0ccbdeb2b60146702a90c40-2″ taxonomies=”79, 78″][/vc_column][/vc_row]