Snabba kast från vinter till vår

Hur snabbt gick det inte med att det blev vår i Stockholm? Jag var till och med ytterst nära att köpa en sommarklänning på COS idag när jag gjorde en shoppingsväng på stan med en kompis (före en ytterst delicioius middag på E.A.T i Moodgallerian). Ni vet, fladdrig korallfärgad kjol nedtill och luftigt, grått bomullstyg upptill. Att det bara är februari är inte anledningen att jag inte köpte, utan avsaknad av rätt storlek.

För i det mentala börjar jag tro att det är vår på riktigt, vilket förstås känns helt omöjligt såhär i slutet av februari. Men hoppas går ju, jag är färdig med vinter i Stockholm faktiskt. Ljuset är så härligt och blir starkare för varje dag och barn i skalkläder på sparkcykel känns liksom så rätt. Stella har fått en ny jacka från PoP i år, fjärde i ordningen. Härligt turkosgrön lyser denna, och jag gillar den massor! Hon med. Lycklig och fin.

20140226-220429.jpg
Max får därmed lämna den beiga och ta över den mörkblå från Stella. Hans tredje i ordningen. Går i syrrans fotspår, den där lillebrorn. Eller hennes kläder iallafall. Kvalitetskläder for the win!

I söndags däremot såg det ut såhär i Borlänge, visserligen med töväder men oj vilken optimal kramsnö! Barndomsminnena var totala och det där med hus ändå – är det sådär varje helg då? (knappast va?!)

20140226-220408.jpg

Sista snön lär vi inte ha sett och vår kan vi glömma att det är redan trots rena vägar. Men vet ni – jag åker ju till Indien om drygt två veckor så jag borde kanske lägga en beställning av den där klänningen på nätet ändå?