Kvalitetshelg

Några av årets bästa helger är de helger när mitt hemma-tjejgäng har get-togethers. Det brukar hända två gånger per år, att vi åker iväg någonstans och bara umgås och har det riktigt, riktigt bra.
I helgen hade vi en halv get-together, då vi som emigrerat från hemstaden fick för oss att göra en mittemellan-sammankomst. Så det var vi tre stockholmsbor och tre göteborgsbor som hängde från torsdag kväll till söndag lunch.

Den här tiden har vi hunnit med lite vinlunch, lite after work, massor med shopping, utemiddag (som fick bli på Brasseriett för att jag kunna lägga Stella och sen vara jourhavande matbespisning), utgång (för de andra, som sagt, flaskan… suck) och framför allt en massa skvaller, snack, skratt och mys som alltid när vi ses.

Stella har fått hänga med på i princip allt, och det har gått alldeles utmärkt. Men nog märks det på henne när omgivningen är lite mindre harmonisk, alltså när det blivit mycket flängande och lite stress och mycket liv och så. Fast, även om det inneburit lite gnäll då och då, så har hon också fått sina allra största och högsta skratt under helgen. (lite som för oss alla med andra ord, haha).

Som här med Anna. Höga höga skratt, oj vad kul hon hade!

Ps. Eftersom Anna och Stella connectade så bra, och Anna är en van morsa med sina två små tvillingpojkar hemma, så fick Anna öva flaska med Stella. Tänk att inte ens det togs emot positivt, utan med totalvägran och gråt. Vad är knepet egentligen!!??