En kväll som i ”gamla” livet

Igår lämnade vi Stella med sin mormor och morfar, något nervösa men ändå mest bara glada över vår vuxenkväll och förväntansfulla inför kvällen. Marcus och Lotta hade arrangerat en kväll åt oss som tack för vårt toastmasteri på deras bröllop, och vi hade ingen aning om vad som skulle hända.
Barnvakteriet gick helt ok. Det var lite synd att det blev just när Stella åkt på en ordentlig förkylning för första gången, för det gjorde såklart saker lite knöligare. Men rutinerade mormor och morfar fick i henne lite käk iallafall, och fick improvisera vid svårare insovning och fler och trulsigare uppvak. Det gick dock ingen nöd på henne, så helt ok som sagt, och vi slappnade av helt och hållet.

Kvällen då? Jo, den var helt fantastisk! Vi började med champagne hos Marcus och Lotta. Sen kom en taxi och hämtade oss. Den lämnade av oss på Rival, där vi fick lite AW-känsla och titta på folk och ta en fördrink. Efter det lotsades vi till finkrogen Sjögräs, där vi njöt av en otroligt god (och trevlig såklart) middag. Kalixlöjrom till förrätt och rådjurssadel till varmrätt, och goda viner till det såklart.

Det kändes som en kväll som en (lyxig) kväll kunde se ut innan Stella kom (eller ja, innan jag blev gravid får sägas, eftersom det ändå är lite extra nice att få ett gott glas vin till maten också). Och det var en riktig energiboost, som vi njöt av totalt. (Fast sen var det såklart mysigt att komma hem och snusa på vår prinsessa när vi väl kom hem :-))

Stort tack för en suverän kväll, Marcus & Charlotta!