Det goda köket


Det var inte bara gårdagskvällen som var lyxig, utan även dagens besök på mässan var ett fredagsnöje med guldkant. Alla montrar var så himla fina, det var lite som en orgie i delikatessbutiker rakt igenom. Sen är det ju verkligen schysst att glida omkring på en mässa och proväta massa godsaker, som ostar, korvar, choklad mm, och avnjuta det till goda rödviner eller champagner. Jag fokuserade mest på det sista. Väldigt restriktivt dock eftersom Stella var med, men smakade lite och favoriten som jag testade var en god spansk cava som var 100% pinot noir. Måste leta upp lappen med namnet, för verkligen hur gott som helst. Ett besök på Det Goda Köket rekommenderas verkligen!
Däremot var det bara på tok för mycket folk, enormt trångt och stökigt. Inte så trevlig stämning alltid. Sen var det väl ingen riktig höjdare med barnvagn, trots att jag försökte vara smidig och hålla mig ur vägen och ha lite känsla så blev jag bara måttligt populär. Oh well. Jag såg några fler barnvagnar, men på det stora hela var det väldigt annorlunda klientel jämfört med en vecka tidigare på samma plats.Och förresten, vette sjutton om jag med barnvagn var mer osmidig än den genomsnittlige besökaren, som kan beskrivas som en 70-årig man med lite lull under fötterna och stort mått av självgodhet. 🙂

Jag gick in en sväng på hälsomässan också, men blev inte alls imponerad av den. Efter att ha sett alla montrar på matmässan kändes motsvarande på hälsomässan riktigt trista, och nej, det var inget riktigt drag eller spännande saker.

Hur som, trevlig fredag och kvalitativt umgänge med mor och far. Nice!