Vad hände liksom..?

Det slog oss i fredags, när vi åt pizza, att det kändes lite som att skruva tillbaka tiden 15 år ungefär. Bara tjejerna. Händer inte så ofta numera – nu när alla i ligan sedan länge är stadgade värre. Pizza. Händer inte heller så ofta numera – när vi behöver ha en helt annan medvetandehet om vad vi äter än för 15 år sedan.


Fast sen kunde vi konstatera en extremt stor skillnad. I fredags 9 barn i åldrarna 9 månader (Stella är yngst! …i en månad till ungefär) till 6 år, som rusade omkring och pockade på sina mammors uppmärksamhet. Vad sjutton hände, liksom?!

Det var hur mysigt som helst att hänga lite med hemma-vännerna. Det vara dock några som saknades. Med analkande bröllop under sommaren så får vi dock flera tillfällen att ses allihopa – tjoho för möhippor och bröllop!

Kvalitet ja, men även kaos… Kanske syns på bilderna nedan. Barnen är till och med för snabba för att hinna fångas på bild!


Lugnt i fem minuter eller så… Men så är detta också de största barnen.


På bilden tillvänster kan man hitta 4 barn och den högra 5 st. 🙂

Stellis (9½ mån) och Emma (11 mån) är minstingarna. Fast om en månad kommer ett nytillskott (med hemstad Stockholm! Yippie!), så då blir de nog att kännas väldigt stora på nolltid.