Nya sovrutiner…

Efter ett par veckor av jobbiga läggningar, så har dessa i helgen varit sämre än sämst. Upp till 1½ timme har det tagit, och vi har såklart kunnat konstatera att hon inte längre kan sova två gånger om dagen och somna enkelt och i bra tid. Så nu måste vi lägga om hennes dagssovning till bara en gång. Det jobbiga är att hon aldrig sover längre än en timme om dagen… Men det känns ändå som att vi måste börja i denna änden, och hoppas att hon snart tar sig en lite längre tupplur mitt på dagen.

Senaste tiden har hon vaknat runt 07.30-08.30, sovit en timme två gånger om dagen – med början 11 och 15, och somnat för natten runt 20. Lunch har hon fått efter första sovningen.
Nu kommer vi ge henne lunch före första sovningen, och stretcha sovningen till något senare. Vi får se när det blir, kanske runt 12 blir lagom, det visar sig. Jag hoppas också att vi kan återkomma till att hon somnar senast 19.30. Fast… vi är glada för hennes ganska sena morgnar, även om 07.30 som "regel" skulle få vara helt okej, såklart.

Idag sov hon bara 1,15 en gång (i bilen), var på superhumör hela kvällen och somnade superenkelt 19.20. Så det var kanske en bra början iallafall!