Bo i lägenhet på semesterresan

Jag bara måste tipsa om en riktig toppengrej!

När vi var i Barcelona i helgen så testade jag första gången att hyra lägenhet via Holiday Rentals. Vi ville bo alla tillsammans, slippa tråkigt hotellrum och få en riktigt bra geografisk placering, något ifrån det alllra mest turistiga stråken. Så när lägenhetshyra dessutom visade sig landa på runt halva priset jämfört med hotell i samma klass, så var det inget att tveka om.

Vi betalade ca 1300 kronor per natt för en lägenhet på 110 kvm i trendiga och härliga stadsdelen El Born. Detta på en gata mitt i smeten, men ändå lite off och på en gata – nåväl, eller småruffig gränd kanske man ska säga – som kändes mer Local än Turist. Lägenheten var precis hur fin som helst och var i toppenskick – med fräscht stort badrum osv, och alla faciliteter (inklusive trådlöst nät ;-))


Vår ruffiga port, men fräscha lägenhet. 🙂

Det kommer garanterat att bli fler lägenhetshyror via Holiday Rentals för mig och H när vi är iväg!