Bo i lägenhet på semesterresan

Jag bara måste tipsa om en riktig toppengrej!

När vi var i Barcelona i helgen så testade jag första gången att hyra lägenhet via Holiday Rentals. Vi ville bo alla tillsammans, slippa tråkigt hotellrum och få en riktigt bra geografisk placering, något ifrån det alllra mest turistiga stråken. Så när lägenhetshyra dessutom visade sig landa på runt halva priset jämfört med hotell i samma klass, så var det inget att tveka om.

Vi betalade ca 1300 kronor per natt för en lägenhet på 110 kvm i trendiga och härliga stadsdelen El Born. Detta på en gata mitt i smeten, men ändå lite off och på en gata – nåväl, eller småruffig gränd kanske man ska säga – som kändes mer Local än Turist. Lägenheten var precis hur fin som helst och var i toppenskick – med fräscht stort badrum osv, och alla faciliteter (inklusive trådlöst nät ;-))


Vår ruffiga port, men fräscha lägenhet. 🙂

Det kommer garanterat att bli fler lägenhetshyror via Holiday Rentals för mig och H när vi är iväg!

 1. Hej!
  Jag tänkte bara höra lite ang Holiday Rentals.
  Vi är ett gäng som är sugna på att hyra via dem. Men vi vet inte riktigt om vi vågar, hihi. Fegt. Absolut.
  Hur gick det till med allt. Var det några problem som uppstod med bokning/lägenhet etc.?
  Skulle vara supersnällt om du kunde svara 🙂
  Tack på förhand.
  Mvh, Florens

  1. Hej!
   Jag tänkte samma sak, trots att jag också gick på tips från en kompis som hyrt via Holiday Rentals flera gånger.
   Och sen, när 70% skulle betalas på en gång, och det till ett privatkonto på en spansk bank, så var jag rätt nervös. Googlade namnet på personen med bankkontot utan träffar. Scary. Inte förrän vi kom fram och det visade sig finnas en ”George” vi skulle kontakta när vi landat så kändes det bra.
   Så nej, vi hade inga problem överhuvudtaget! Allt gick hur bra som helst.

   När jag letade lägenhet så kollade jag noga så att de skulle ha många reviews – det var så jag kände mig något mer säker. Ville inte ta något där ingen lämnat utlåtande innan.

   Lägenheten var BÄTTRE än vad jag trodde enligt beskrivningen. Dessutom hade de massa guideböcker där som vi fick låna, och vi fick en bra intro av han som hade lägenheten. Och bara att ringa om vi undrade något (vilket vi inte gjorde dock).

   Vi var helnöjda och jag kommer absolut våga hyra via Holiday Rentals igen.

   Lycka till!
   (svara gärna så jag ser att du sett detta, tror att du får mail automatiskt när jag svarar på kommentar men är inte helt säker…)

   /Lisa

 2. Hej!

  Då förstår jag att du var nervös. Det är lite sådant som får mig att bli avskräckt, till störst del för att jag tidigare blivit blåst på sånt.
  Skönt att veta att det gick bra för er och att det faktiskt visade sig finnas en ”george” som du sa.
  Tack för din tid 🙂
  Nu känns det lite bättre.
  Tack,

  /Florens

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *