Dagen kan bara bli bättre…

Stella vaknade kvart över 5. Kvart över 5!!! Hon, som alltid sover till 7. Suck! Vi lät henne dock inte gå upp, utan fick ligga hos oss. Hon behöver lära sig att i vår familj är det inte morgon förrän 7, tidigast. Eller ja, hon borde veta det vid det här laget. Synd bara att hon är den pratigare varianten, annars kunde man kanske småslumrat lite mer iallafall… Dessutom snörvlade och hostade hon. En gång så hon kräktes. På min kudde.
Gick sedan upp som en zombie, och möttes av snö i sidled utanför fönstren. Redan?! Den planerade cykelturen till jobbet fick vara. Hoppade på bussen utanför dörren, och kunde konstatera att jag inte fått med mig min åkremsa. Köpte SL-kort för 690:-. Upptäckte sedan att jag glömt mobilen (maila mig om ni vill nå mig idag). Kom till jobbet, och konstaterade att inte heller passerkortet kom med. Zombie, sa jag det?

Har ni vägarna förbi city kan ni ju alltid kika förbi kontoret och väcka mig framför datorn. Sannolikheten att jag sitter och sover är nämligen stor…