Don’t try this at home…

”…men vaddå, för att du ska iväg och kolla på nåt dynggäng som bara torskar”.

Inte bra att säga till sin man, tillika fotbollsfan, timmarna innan laget som beskrivs åker ur allsvenskan. Inte bra.

Inte ett argument, tyckte min man. Visserligen sant i allra högsta grad, men inte heller menat som ett sådant. Bara som ett konstaterande. Brusa upp, jag? Kort stubin, jag? Prata först och tänka sen, jag? Hm. Kanske ibland.

Såhär brukar vi göra. På söndagskvällen repeterar vi veckan som kommer, så att vi är säkra på att inte missa något som planerats. Det är ju lätt att glömma av saker, och lätt att missförstå. Tydligen hade vi missat det i söndags. För våra aktiviteter igår var ju så självklara för oss båda. Jag hade planerat tjejkvällen med scrapping i en månad ungefär. H var helt inställd på Bajens vinna eller försvinna-kväll. Ingetdera av detta var passade aktiviteter för Stella. Och tydligen hade ingen av oss greppat att den andres planer ej inkluderade vår dotter (va, ska ni se fotbollen ute, jag trodde ni skulle köpa hem matchen hemma hos någon, för du ska ju ha Stella? va, kan Stella inte vara med när ni scrappar?). Och i stundens hetta…

Det var ju dock synd dock att dynggänget torskade igår igen.

Men bra att alla våra bröllopsfoton nu äntligen kommit in i ett fint album.

Vi hade våra up’s and down’s igår. Men förutom att Bajens degradering är ett faktum så är vi tillbaka uppe igen. Och min kväll igår var superdupertrevlig!