Svensk mat is tha shit….

Det pillas fortfarande i maten, rejalt. Igar var vi nojda over ett totalt intag pa en valling (ett steg framat!), nagra sma skedar ris och en toast utslaget under dagen. Idag gick en vallingflaska i redan till frukost, och efter det bade toast och sedan salta kex i taxin till Bangtao. Noll lunch. Men anda, och hon har fatt behalla det ganska lange. Konsistensen har gatt fran vatten till kramigare. 🙂 (sorry for mycket information)

Sen fick hon i eftermiddags syn pa matburkarna som tagits med hemifran. “Äta”, sa hon och pekade. SĂ„ jag öppnade en burk och gav lite. NĂ„gra minuter senare hade hon fĂ„tt i sig hela burken med mat!

SĂ„ otroligt skönt, och ett krasst konstaterande att det verkligen verkligen Ă€r ett burkbarn vi har. 🙂 Inte för att det Ă€r dĂ€rför, men att det var en favorit som serverades rĂ„der det inga tvivel om!

Följ mig!

Mer lÀsning...
strÀnder-pÄ-grande-terre-guadeloupe-12-plage-de-bois-jolan
Resorna som var (och de som uteblev)