Vinden har vänt!

Jovisst har vandningen kommit nu! Vi ar SA glada! Stella at visserligen inget mer igar, men inte kom nagon ny fontan heller, fran endera hall. Vid 6 imorse vaknade hon och ville ha valling (till var stora lycka! Det var tva dagar sedan hon fick i sig valling sist), och fortsatte sedan sova till halv 9 – 13,5 timmar med andra ord, vilket ar lika som igar natt. Vi har antligen sett lite fastare lass i blojan och nu har bade toast och frukt gatt i till frukost.

Forresten sa har hon ju saklart minskat nagot i omfang. Av hennes lilla vallingmage aterstar inte mycket. Det innebar att hon de senaste dagarna upptackt sina adlare delar, haha. Nu kan hon ju for forsta gangen se vad som gommer sig dar nedanfor magen! 🙂

Sa otroligt skont att hon ar pa uppgang. Vi har bestallt nagra favorit-matburkar fran familjen som ansluter har i Thailand imorgon, och hoppas hon ska uppskatta dem i nagra dagar.

An en gang ar jag glad for de digitala medierna. Tatt efter sjukvardsupplysningens rad hamnar de rad jag fatt bade via bloggen och Facebook. Jag uppskattar allas omtanke och rad sa enormt!

Nu hoppas vi att alla far halla sig friska resten av resan.

Idag njuter vi hav och pool, och var sista dag har pa harliga Koh Kho Khao. Jag tror vi far en fin dag. 🙂

Följ mig!