En Mountain Buggy blir det!

Ikväll var vi och handlade på Ica Maxi i Nacka, och då svänger man ju förbi Barnens Hus. Det slog mig då att de kanske också har vagnen, så jag ringde upp dem och mycket riktigt! De har alltså en usel hemsida där deras produkter ej specas, så jag visste inte att den fanns där.

Så vi gick in, och där hade de både den och Baby Jogger City Elite. Så vi kunde kika på båda samtidigt – grymt bra. Jag tror att Baby Jogger City Elite är en kanonvagn, men den är mer i storlek att jämföra med vanliga Urban Jungle Single – dvs lite större. Mountain Buggy Swift kändes dock helt super för de behov vi har nu. Nätt, lättkörd och helt enkelt klockren på alla sätt och vis. Vi bestämde oss. 🙂
Jag tror Stella instämde, om man nu kan tolka hennes försök att krypa ned i varukorgen under så.

Däremot var det bara ´09-an som fanns inne, och den var på REA med 500 kr. Pengar som äts upp av att bågen ej ingår i den, vilket den gör i ´10-an. Men framför allt så föredrar jag ´10-an då den har en större suflett – vilket ju också var det enda jag inte gillade med vagnen i min lilla ”analys”. Så det är ju värt att vänta på.
Den finns att beställa på nätet med 2-5 leveransdagar, men efter allt strul med buggan så tilltalar tanken på att kunna åka till en fysisk butik mig (då har det gått långt – Internetförespråkare som jag är). Så imorgon är det jag som ringer och förbokar en ´10-a på Barnens Hus (eller kollar på Bonti eller nåt och drar dit efter jobbet).

Buggan ska jag försöka sälja, och det grämer mig lite att jag inte sålde den i höstas då jag lade ut den väldigt dyrt men ändå fick tre intressenter som ville komma och köpa den samma dag. (Då ångrade jag mig och sålde den aldrig) Nu lär vi få mindre för den. Men äh, det är värt det. Sen så kommer jag sakna att ha Stella emot mig, för hon trivs faktiskt så. Det är mysigt att småprata lite när man är ute och rullar. Fast det är bara en tidsfråga tills hon vill sitta framåt jämt, och hon är tillräckligt stor för det så det får bli så.

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en sån där fånig mamma som längtar efter en vagn. Men nu gör jag det. Faktiskt 🙂