De läste inte min blogg

Och då syftar jag på de cirka 200 andra sällskap som idag tittade på samma lägenhet som oss. Det var helt sjukt, kö långt ut på gatan och väl inne var det säkert 50 personer samtidigt på de 110 kvadratmetrarna. Galet!

Givetvis var lägenheten utsatt långt under det belopp den borde gått ut för. Och lika självklart kommer det bli en extrem budgivning senare i veckan. Det lär ta tid, för att ringa runt till alla som skrev upp sig går inte på några minuter, direkt. Har man inte jobb så skapar man sig…

Egentligen borde jag ägna ett helt inlägg åt att citera alla pinsamma uttalanden och handlingar vi hört och upplevt från mäklare det senaste året. Jag känner bara en (fd) mäklare personligen och hon är helt suverän på alla sätt och vis, så jag förstår inte om hon är undantaget som bekräftar regeln eller om vi bara haft osis och lyckats stöta på alla branschens bottennapp under vår boendejakt som pågått senaste året.

”Vaddå, den här lägenheten har inte mer lockpris än alla andra”, sade dagens mäklare. Samtidigt som han såg både arrogant och sur ut. Charmknutte.

Vi får väl se vad som händer, men oavsett vilket så är det tur att vi trivs där vi bor, annars hade jag nog varit ännu mer bitter just nu.