VM-feber!

Och så har äntligen VM börjat! Tjoho!
För 4 år sedan var vi i Tyskland och såg Sverige på plats. Då lovade vi oss själva och varandra att alltid göra allt vi kan för att komma iväg och se Sverige i VM, och därav har det inte blivit någon Sydafrika-resa – det ville vi ju ha kvar till ett eventuellt VM-deltagande 2010. Men nu blev det inte så, för Sverige missade ju som bekant kvalet till mästerskapet. Så himla trist.
Förstå vad man hade varit taggad annars, då hade jag knappt tänkt på annat om dagarna den här perioden!

Men men, VM är det ändå, även utan Sveriges medverkan. Och oavsett så är det ju ruggigt kul! Igår fick vi lyssna på premiärmatchen på radio, men idag är det två riktigt roliga kamper som vi bänkar oss framför. Bye bye, ses den 11 juli, är det så man ska säga kanske? 🙂
Så lite regn såhär inledningsvis gör kanske inte så mycket, den här sommaren…

Tittar ni?

Följ mig!

Mer läsning...
Fars dag, rensningsdag och Nissebrev