Tillfällligt småsur

Här hade vi ett litet missöde imorse. Vid 6 hade Stella råkat dra av sig sin strumpa. Ojojojoj! Det är iiiinte bra tycker Stella (som anser att saker ska vara som de ska vara liksom). Så hon vaknade ilsket, och somnade sen inte om – trots att hon inte var färdigsoven. Det är vi inte vana vid. Varför inte halv 8 på helgen som alla, precis alla andra dagar? Oh well. Hon hämtade sig snart iallafall (men var trött och lite grinig första timmen) och hade ett par mysiga timmar med H innan vi bytte postition och han fick sova lite till.

Vid frukosten deklarerade hon ”ringa moffa mommo”, så det gjorde vi. Hon pratade glatt i 7 minuter eller nåt. Berättade en massa saker, rätt imponerande faktiskt. Men sen började hon springa runt med telefonen (min iPhone alltså), tryckte på en massa knappar samtidigt och såg allmänt farlig ut för denna härliga lilla gadget, så jag försökte avsluta. Det uppskattades inte. Så när vi lagt på så surade hon en bra stund. Nog ropar hela hennes uppenbarelse ”2-åring”, när hon ser ut såhär? Haha.

Så sen vägrade hon ringa till farmor och farfar, i ren protest. Men Stina ville tydligen prata istället, bestämde Stella.