Crazy crazy crazy Djurgården…

Efter en förmiddag av flyttpackning (duktiga! 8 kartonger och massa plock!) begav vi oss efter lunch till Djurgården för att träffa upp familjen W och gå på Grönan.
Ingen vidare idé visade det sig, för folk har inte alls slutat semesterbesöka Stockholm för året, så det var rätt många som tänkt samma tanke som oss. Eller vad sägs om 500 nummer i kö för att köpa biljetter utanför?

Vi ratade helt enkelt. Gick istället till stället bredvid – ett kyrkocafé, och dit hade inte folk hittat. Hyfsad kontrast att fika för väldigt billig peng i en folktom trädgård med barnleksaker och allt. Betydligt trivsammare. Tack kyrkan.

Sen gick vi till Skansen, som inte alls nådde samma höjder som Grönan i hysteri idag, utan där hade vi en riktigt trivsam eftermiddag. Kidsen hade väldigt roligt – även om djuren i favoriten Aspuddsparken egentligen räcker mer än väl åt dem – och vi gillar atmosfären och den mysiga inramningen på Skansen. Djuren var dock något sömniga i värmen och höll sig lugna, om de ens var framme. Allra roligast tyckte Stella att veteranbilarna var. Glädjetjut och frenetiskt rattande under turen byttes mot ett hysteriskt utbrott när turen var slut… Hm. Kul att hon gillade iallafall 😉 Grönan skulle nog vara ett bra besöksmål för henne – vi tar det om en månad eller nåt.

Stella och Elea var världens sötaste och var glada åt varandras sällskap och kramades och pussades en hel massa. Sötnosar! Kompisar! De växer verkligen ikapp varandra mer och mer för varje gång de ses.

Nu är jag TRÖTT med riktigt stora bokstäver, men mer i kropp än knopp. 4 intensiva timmar i klackade träskor frestar på en gravidsliten kropp. 🙂 Men lite mat och fortsatt trevligt sällskap ska nog råda bot på det, så nu knallar vi mot Söder för middag och hoppas på att Stella inte glömt hur man gör när man kvällssover i vagnen.