Finn ett fel

7 personer runt ett bord på Hornstullstrand’s schyssta uteservering igår, varav en ~30 år yngre och något mindre välkommen gäst. 😉

Dvs, lilla fröken hade INTE lust att sova i sin vagn igår. Efter en timmes sjukt envist knallande med vagnen (signerat H) gav vi upp och fick sällskap av Stella till middagen. Hon var nöjd och glad så det var lugnt, men något högljudd – sin vana trogen. Och trots att hon vet spelreglerna på restaurang; ”nej pringa, nej krika”. Det sitter bara i teorin tyvärr, det var tur att hon inte hade skor på sig utan bara strumpor, det var nog vår räddning från flyktförsök.
Inte förrän halv 10 la vi henne igen och hon somnade direkt i vagnen efter att jag gått en kort sväng. Envis som få dock!

Jag tänker dock tro och framför allt hoppas att det var pga lite sen middagssovning igår – i bilen mellan 14-14.30… – som var orsaken. Att kunna somna i vagnen är något vi värdesätter högt.

  1. Alfred har blivit allt svårare att söva i vagnen både dag och kväll tyvärr, undrar om inte åldern kan spöka till det också… Känner som ni, det är apviktigt att kunna söva borta i vagn. Tur att middagen blev bra ändå! Kram

    1. Säkert. Jag tror de mer kan bestämma sig numera, och är det ”inte lust att sova i vagnen just nu” så är det helt enkelt så.
      Bara att nöta… och vara envis. Och hoppas. 🙂

  2. Inför kommande semester hoppas jag också att A kan somna i vagnen (något hon inte tyckte var så skoj i Barcelona ska tilläggas) så att vi får äta lite i lugn och ro.
    För till skillnad från Stella har hon inte ro i kroppen att sitta stilla och inte springa på restauranger, men så är hon ju lite liten än också.

    Och högljudd är en underdrift i vårt fall. Den här tjejen har lungor som en operasångare när hon vill…. 😉

    1. Ja vi tänker att vi måste underhålla det, så ibland tvingar vi iväg oss själva bara för att ”öva” och hålla i typ, haha.

      Näe, Stella har inte det heller egentligen… Igår gick det bara för att hon bara hade strumpor och inga skor (en kombo man INTE kan gå på backen med enligt henne). Sen körde vi på med iPhone-underhållning, skål med pommes mm. Det var första gången hon satt still så pass länge – om än valsade mellan några olika knän och egen stol.
      Fast hade vi vetat att det skulle bli så hade vi kanske tagit med hennes dvd, den kan hålla henne still några minuter i taget iallafall. 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *