Helt slut…

Jag är så trött. Så mentalt utpumpad.

Inte bara efter utflykten till centrum med Stella. Utan efter en hel veckas mental anspänning, efter en intensiv vecka på jobbet men framför allt – fokus på en budgivning och väntan på en bebis.

Vi börjar med det näst bästa idag. Idag har vi skrivit kontrakt med köparna av vår lägenhet, efter en vecka av intensiv budgivning. Köparna är nöjda och glada – såklart, de har köpt en riktigt härlig lägenhet och vunnit i hård fight med många andra – och vi är enormt nöjda. Vi sålde en bra bit över förväntan, och är så otroligt glada!
Så nu kan jag (vi alltså, men jag i bloggen…) verkligen börja spana mer på möbler och sånt, för vi kommer göra en hel del inköp. Och inte dröjer det innan vi flyttar in heller, utan det preliminära datumet för flytt som är satt till 1 oktober kommer förmodligen flyttas en eller ett par veckor i tiden. Grymt!

Sen väntan på bebis. Kanske för oss inte fullt lika påtaglig varje minut som sms-buden som varit enklare ”att ta på”, men ändå har tanken funnits där i bakhuvudet hela tiden. Och inatt kom han, Stellas efterlängtade kusin. Äntligen! Han ser helt ljuvlig ut och vi är så glada. Stella har pratat en massa om bebisen och ville köpa paket själv (en toy stories-tallrik, jag lyckades avstyra :-)). En så älskad liten, av oss alla, från första sekund!

Ja, det är helt klart en fantastisk dag detta, och att man är slut efter veckan är väl inte så konstigt. Så nu har jag bänkat mig i soffan medans H gått och käkat med några kompisar – jag orkade bara inte följa med, utan passar på att äntligen se New Moon istället.