Denna lördag då jag och Stella är solokvist pga svensexa, har spenderats på bästa sätt – nämligen hos Sandra och Alfred. De båda (duktig mor och son :-)) hade gjort en finfin brunch med bland annat fruktsallad och goda ricottapannkakor med tillbehör – och helt fantastiska hallon- och chokladscones signerade Leila (det märktes). Go-bröd att lägga på minnet, minst sagt!
En massa lek blev det, men det var två viljestarka små idag… med hyfsat många små bataljer. Tvååringar, ack tvååringar…
Stella var väl dessutom inte sitt mest strålande och charmiga jag från början idag direkt, vilket möjligen morgontiden på 06.10 låg till grund för (och då har hon inte vaknat av sig själv en enda gång på hela veckan utan fått väckas vid 07.30 – HUR kan det fungera så? Irriterande!). På det stora hela har vi haft ett ordentligt antal fighter idag, och jag brukar tycka att vi är hyfsat förskonade från trots men idag  var lillfröken en riktig trots-Fia. Mitt tålamod var sisådär idag också får jag säga… Well well.

Efter en långpromenad och sovning för båda små (lyxigt) med massa snack så var det dock något mer nöjd lek som väntade. Skönt för alla… Och barnen skiljdes till och med med en ömsesidig kram så det finns alla förutsättningar för en högre startnivå nästa gång. 🙂

Tackar bästa Sandra för idag, härlig lördag!

På hemvägen stannade vi till i Sickla då jag hade lite Mamalicious-förhoppningar, men jag får nog vänta några veckor till på den riktiga höstkollektionen – nu fanns inte så mycket kul.

Lite småtrött nu så nu är Stellas dvd på och hon får mysa lite med sitt favoritsnacks från i somras – Stjärnor. Är det lördag så är det.
Sen hoppas jag på en smidig läggning så jag får njuta egenkväll med ett kilo kräftor – idag igen. 🙂

  1. Nej vad synd att Mamalicious var trist idag! Tack själv igen, det var verkligen fantastiskt mysigt och helt perfekt nivå för två trötta mammor.

    Förresten ska man ju ALDRIG uttala när det går bra med sömnen. Jag kommer precis ut efter 1 h och 40 minuters hääärlig nattning. Suck! Tur att dom är så söta ändå.

    Hoppas kräftorna smakade gott! Kramar

    1. Fanns en del fint, men mest utan ärm så det kändes lite somrigt än. Men det var ett bra tips, för de hade ju iaf en hel hörna med mamalicious och hade jag bara inte haft med mig ett otåligt barn hade jag kunnat testa ett par brallor som hade potential.

      Uuuuh, 1,40, jobbigt!!
      HÄr var det väl dåligt och bra, Stella deklarerade efter vällingen att hon skulle sova i vår säng (gör hon aldrig! utom möjligen någon gång på sennatten om det varit mardrömmar i farten). Jag kände att det skulle bli världens fight om jag inte gav med mig… Så jag curlade och resonerade, och sa ”okej, men i sånt fall kommer mamma INTE lägga sig, utan du får ändå somna själv”. Stella fattade tydligen, hon bara ”okej” och sen kröp hon ner i vår säng – och somnade själv på en gång.
      Helt otroligt! På gott och ont det där med snacket, de kan uttrycka vilja lite tydligare men också uppenbarligen ta motargument (ibland) 🙂

      Ha en fortsatt skön kväll iaf..! Kram

  2. Nyfiken på vilken butik i Sickla som säljer de kläder du länkade till? Fattade inte om det var vero moda? Skulle behöva lite annan inspiration än hm för min växande mage 🙂

    1. Hej där, och välkommen till min blogg! 🙂

      Ja precis, det är på Vero Moda. Fick tips att de har lite mamalicious på Sickla-butiken. Jag vet annars att de brukar ha rätt okej Mamalicious-utbud på Vero-butiken på Drottninggatan, mitt emot PUB.

      Eller hur har man sett allt på HM… (det går fort) När jag väntade Stella fanns det lite som var helt okej på Lindex också men där finns inga mammakläder längre. Tyvärr är ju så många andra märken så himla dyra!

  3. Pingback: Söndagsbrunch på Kajen «

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *