Åh kniiiiip!

Alla som varit gravida någon gång vet vad jag talar om. Dessa förbannade knipövningar. Så simpelt, men ack så tråkigt! Men nödvändigt…

Idag körde jag ännu ett nygammalt pass på SATS; Afro. Jag försöker ju hitta pass som känns “lagom” nu, det är roligare än att bara känna att resultat i gammal vanlig träning (läs: jogging mm) blir sämre och sämre.
Och angående knipövningar så är det det allra bästa tips jag kan ge att gå på ett afropass och inte tömma blåsan innan. Tufft tufft. Förena nytta med – nytta. 🙂

Och okej då, lite nöje är det ju också. Afro är rätt kul faktiskt. Gravidmässigheten då, jodå helt okej. Men kanske inte det allra bästa om man har en småtrött ländrygg… Det är ordentligt med belastning på ryggen. Å andra sidan så stärker man ju upp dessa muskler helt förträffligt, såvida man inte får ont.

Jag börjar känna mig lite bättre i ryggen faktiskt, så afro kan jag köra fler gånger en bra tid framöver.

Följ mig!