Tröttsöndag

Dagen bjöd på precis lika härligt väder som igår.
Som jag njutit väldigt mycket mindre av än igår. Så kan det bli ibland. Vi hade en riktigt soft förmiddag hemma, bjöd H på lite sovmorgon jetlaggad som han är (även om S sov till halv 8 så jag klagar inte), och vi var nog inte igång och färdiga allihopa förrän en bra bit efter 11. Åkte på trevlig lunch till min kusin, och fick en underbar svampleverans av min snälla faster. De har plockat mängder i år, och hade glatt konstaterat via bloggen att det äts mycket svamp här hemma och såg en tacksam mottagare av gul trumpetsvamp, trattkantareller och gula kantareller. Minst sagt tacksam, tack snälla!

Sen blev det en Expertsväng, men föga förvånande var dammsugaren slut på varenda Expert i Stockholm. Jaha ja. Får leta upp den på nåt annat ställe helt enkelt. Det blev andra gången på nyöppnade Bromma Blocks, men än har vi inte lyckats komma in där – vi blev för trötta redan innan. 🙂 Vi nöjde oss med en sväng på XXL – vilken grymt stor och bra sportbutik!

Sen skulle vi iallafall hem och njuta höstpromenad och utelek men jag totaldäckade. Är nog inte helt återhämtad från jetlag och allmänt utebliven sömn i veckan… Och får väl erkännas att jag inte riktigt pallar allt för tillfället. Smått sliten. Så resten av familjen fick gå ut själva, och jag sov i över två timmar. Oerhört välbehövligt.

Nu har jag lite söndagsångest, det är några riktigt viktiga dagar på jobbet som väntar, då en del aktiviteter måste klaffa (och det ser inte helt ljust ut) för att inte projektet ska bli ytterligare försenat.

Tack och godnatt!